Bukkejagt i Letland

Drømmer du om at skyde flotte stærke bukke i noget af Europas flotteste natur?
Hvis du søger bukkejagt i Letland er du havnet det rigtige sted. På denne side finder du al nødvendig information om bukkejagt i Letland, og kan komme i direkte kontakt med lokale skytter, der driver et af Letlands største jagtvæsener. Bukkejagt i Letland er yderst billig og i flere tilfælde billigere end sågar Polen.
Hunt.lv er en af Letlands ældste og største jagtudbydere, der arrangerer alt fra bukkejagt, bæverjagt, til drivjagter på elg, los, krondyr, vildsvin og ulve.

Information om bukkejagt i Letland

Over halvdelen af Letland er dækket af skovarealer, hvorfor vildtet har særdeles gode betingelser. Sammenholdt med professionel vildtforvaltning ledet af Arturs Pencis og Aivis Zaviss, kan du være sikker på at opleve et vildtliv som man ellers kun ser på jagtfilm.

Bukkejagten i Letland foregår som man kender fra lande som Skotland og Polen. Ofte foregår det via traditionel purschjagt, hvor skytten har lagt en plan for morgenen eller aftenen. Da områderne er meget store i Letland vil man derfor ofte kører rundt i terrænet, for at få en fornemmelse af, hvor dyrene står. Jagten kan dog også ske fra hochsitz, hvis dette ønskes.
Jagten starter som regel 1,5 time før solopgang og forsætter efter temperament og lysten til morgenmad og kaffe.
Aftenpurschen starter ca. 1,5 før solnedgang og forsætter til ca. 1,5 time efter solnedgang.

Bestil jagtrejse til Letland

I 2019 sæsonen er der enkelte ledige pladser (både for grupper og enkelt-personer). Der tilbydes både fastpris-aftaler og efter pristabel.
Se priser her:
Fastpris
Trofævægt
Hunt.lv er en professionel jagtudbyder, der sikrer dig en jagtrejse, hvor alt er i orden. Lige fra indkvartering, jagttilladelser, sikkerhed og respekt for vildtet.

Jeg har lovet en af Letlands største jagtudbydere at finde jægere til bukkesæsonen 2019.
Jeg formidler blot kontakten mellem Hunt.lv og dig.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for spørgsmål.
jacobdklarsen@hotmail.com
+45 50412855

Flot typisk lettisk buk. Stærk seksender. Skudt august 2018.

Priser på bukkejagt i Letland 2019

Betal for trofæets vægt

Fastpris – billigere bliver det ikke.

Læs mere

Læs mere om Letland på Udenrigsministeriets hjemmeside. Bemærk at forholdene omkring jagttilladelse mm. tager Hunt.lv sig af: Udenrigsministeriets anbefalinger om Letland 

Læs mere om det lettiske jagtvæsens, Hunt.Lv her: Hunt.lv